Palautteita asiakkailtani

” Hain apua sektion jälkeisiin, yhdyntään liittyviin alavatsakipuihin. 

Kävin akupunktiossa yhteensä kolme kertaa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen en huomannut vielä juurikaan eroa, mutta toisen kerran jälkeen kivut lievenivät. Ja kolmannen hoitokerran jälkeen kivut oli kokonaan poissa, eikä ne ole palanneetkaan.

Hoidosta nyt aikaa yli puoli vuotta! ”

– nimetön palaute

” Sain helpotusta akupunktiosta ärtyneen paksusuolen vaivoissa.

Suoliston kiputila helpottui ja yleinen olotila kohentui. Aiemmin sain apua, kun stressi aiheutti väsymystä ja vatsan ongelmia. Muutama hoitokerta auttoi. ”

– Leena

(Pssst.. Lue akupunktiosta suolistovaivojen hoidossa lisää täältä.)

” Iida-Lean luona on aina rauhallinen ja turvallinen tunnelma. Hän kuuntelee aidosti ja minulla on täysi luottamus hänen ammattitaitoonsa.

Akupunktiohoidot ovat lempeitä rauhoittumisen hetkiä itselle, jotka selkeästi ajallaan toimivat. Keho ottaa aikansa muutoksille ja olen oppinut luottamaan tähän prosessiin. Muutamalla käyntikerralla olemme alkaneet löytämään minulle toimivan hoitopolun.

Lämmin suositus. ”

– Sanna

” Iida, kohtaat ihanalla rauhalla ja lämmöllä. Käytät aikaa alkuun tilanteen selvittämiseen ja siihen miten olen kokenut voivani. 

Akupunktio tuntui hyvältä ja osui juuri niihin oikeisiin kohtiin mihin pitikin.
Koko hoito tuntui kaiken kaikkiaan turvalliselta, kokonaisvaltaiselta ja hyvinvointiani tukevalta.

Kiitos. ”

– Lotta Kauppinen

” Akupunktio tuntui miellyttävältä, rentoutti kehoa hyvin, ja paransi unenlaatua. Kuivakuppaus helpotti sitkeitä hartiajumeja tehokkaasti. 

Iida-Lean antama hoito on ammattitaitoista, kokonaisvaltaista, sekä asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioivaa. Suosittelen lämpimästi! 🙂 ”

– Anna

(Pssst.. Lue akupunktiosta unettomuuden ja uniongelmien hoidossa lisää täältä.)

” Mielestäni olet lämmin herttainen, empaattinen, osaava akupunktio hoitaja. Kuuntelet tarkkaan tarkkaillessasi samalla vointiani. Huolellisesti eteenpäin menevä hoidoissani ja tutkailet tarkasti akupisteitä niin kirjasta kuin kropastani, tiehyeet ovat hallinnassa.

Terveisin neulakammon suht koht hyvin voittaneelta ja aina niin mielellään sinne tulevalta ihmiseltä. ”

-Paula

” Palvelu oli hyvin kokonaisvaltaista ja sain avun ongelmaani. Oli sellainen olo Iidusta persoonana, että hän on hyvin herkkä vaistoamaan juuri minun kehoni viestejä ja sai hyvin nopeasti kiinni tarvitsemastani avusta. Olo oli todella levollinen ja luottavainen koko hoidon ajan ja sen jälkeenkin tuntui oikein hyvältä.

Hoidossa käynti auttoi minua pääsemään tasapainoon ja kokemaan hyvää, kokonaisvaltaisesti rauhallista oloa. Voin lämpimästi suositella! ”

-Krista